Pregătit să descoperi cursurile noastre?

Nu este un secret că BlackWeb a pornit de la un simplu blog, prin care am oferit oamenilor toate informațiile necesare care să-i ajute să se apere împotriva atacurilor cibernetice. Am făcut lucrul acesta gratuit, fără a cere vreodată ceva în schimb și vom continua să facem asta, ori de câte ori vom avea ocazia. 

De-a lungul timpului ne-am păstrat integritatea morală, refuzând să colaborăm cu persoane dubioase, indiferent de suma pe care ne-au oferit-o. 

În schimb, am avut nenumărate colaborări cu diverse companii și instituții, care au avut încredere și au lucrat cu noi, în ciuda numelui acestui site.

Sistemul de operare BlackWeb

BlackWeb este o distribuție Linux care vizează testarea avansată a securitatății sistemelor informatice. BlackWeb conține câteva sute de instrumente care sunt orientate spre diverse sarcini de securitate a informațiilor, cum ar fi testarea, cercetarea securității, criminalistica computerelor și ingineria inversă.

Pornind de la un manager desktop LXDE configurat corespunzător, această distribuție oferă stabilitate și viteză. BlackWeb a fost conceput cu scopul de a atinge performanța maximă și consumul minim de resurse.

Ghiduri gratuite

 

Aflați ce metode folosesc hackerii rău intenționați, pentru a vă compromite sistemele, doar aruncând o privire pe blogul nostru. În această secțiune încercăm să oferim ghiduri cât mai bine explicate, pentru utilizatorul obișnuit, cu scopul de a educa și a trage un semnal de alarmă asupra acestor tehnici, care pot cauza atât de mult rău sistemelor, cât și conturilor noastre de social media.

 

 

Avantajele platformei

041-student
Explicații pe înțelesul tuturor

Încercăm să ne facem cât mai bine înțeleși, fapt pentru care actualizăm mereu cursurile, chiar dacă a existat și cea mai mică nedumerire din partea unui cursant.

015-answer
Răspunsuri la neclarități

Cursanții noștri pot pune întrebări ori de câte ori au o nelămurire, iar noi încercăm să îi ajutăm să înțeleagă în cel mai scurt timp posibil.

034-ebook
Librărie virtuală

Înscrierea la unul dintre cursurile noastre îți va oferi acces pe termen nelimitat la cea mai mare librărie virtuală cu cărți din nișă. Librăria se află într-o creștere continuă.

Fie că este vorba de programare sau de securitate cibernetică, trainerii BlackWeb.ro au o vastă experiență în aceste domenii, lucru ce se observă prin cursurile lor.

Decizia de a învăța un limbaj de programare poate părea destul de descurajantă. De aceea, această platformă este un loc bun pentru a vă începe călătoria – vă va arăta conceptele de bază pe care trebuie să le cunoașteți și o să vă ofere aceste cunoștințe, astfel încât să puteți aborda codificarea cu toate răspunsurile la întrebările voastre.

Veți aplica concepte cheie de programare precum variabile și funcții scriind primele dvs. linii de cod încă de la prima lecție. 

Un programator calificat și cu experiență își poate scrie esențial propriul bilet. Există mii de locuri de muncă deschise în programare și domenii conexe. 

 Persoanele care doresc să intre în lumea programării computerizate pot alege să se specializeze în orice număr de limbaje de programare populare și să găsească multe oportunități de bază. Începeți ca programator junior în limba pe care o alegeți și dobândiți experiența și abilitățile pentru a căpăta abilitățile unui inginer software.

Colaborări