Ce este Blackweb.ro? Este un site/blog dedicat penetrării sistemelor informatice (hacking-ului). Probabil cel mai bun site de ethical hacking din România, deoarece înveți hacking de la zero. Înveți Linux, cel mai important sistem de operare pentru un hacker, înveți să stăpânești terminalul și să utilizezi cele mai bune softuri pentru găsirea vulnerabilităților, însă cel mai important, înveți să te protejezi de eventuale atacuri.

Pe Blackweb.ro ajutăm oamenii să înțeleagă cât de importantă este siguranța conturilor pe internet, dezvăluind din secretele hackerilor mai puțin bine intenționați. Învățăm oamenii să stăpânească cea mai prețioasă abilitate a secolului XXI – hacking-ul. Arătăm oamenilor cât este de necesar să seteze parole puternice și cum să se ferească de atacuri ale ingineriei sociale. Demonstrăm deținătorilor de website-uri cât de importantă este securitatea site-urilor și cum le poate fi afectată imaginea, cât și afacerea, dacă site-ul are vulnerabilități.

Blackweb.ro este rezultatul a 12 ani de documentare în domeniul penetrării sistemelor informatice. În ultimele 6 luni Blackweb.ro a găsit peste 10.000 de vulnerabilități diferite în site-urile din România. Un număr alarmant de mare, având în vedere că un singur site avea chiar mai mult de două vulnerabilități. Așadar, urmăriți acest blog pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniul hacking-ului.