Python este un limbaj de programare de uz general folosit atât pentru aplicații mari, cât și pentru aplicații mici. Adoptarea pe scară largă a Python se datorează în mare parte bibliotecii sale standard mari, lizibilității ușoare și suportului pentru mai multe paradigme, inclusiv stiluri de programare funcționale, procedurale și orientate pe obiecte. Modulele Python există pentru interacțiunea cu o varietate de baze de date, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru analiza datelor pe scară largă, iar limbajul de programare Python este adesea alegerea pentru cursuri introductive în știința datelor și învățarea automată. Dacă v-ați întrebat cum să învățați python online, ați ajuns pe site-ul potrivită. 

După cum s-a menționat mai sus, Python este un limbaj de programare excelent pentru dezvoltarea web, precum și pentru manipularea și analiza datelor. Microsoft, Columbia University, Harvard și alte instituții de top folosesc Python în cursurile lor de științe de date și cercetare, precum și în cursurile introductive de informatică. Introducerea MIT în informatică folosind Python este un curs popular, cu ritm propriu, conceput pentru a oferi noilor veniți o imagine de ansamblu bună asupra limbajului, inclusiv elementele de bază Python pentru scrierea programelor, modul de creare al algoritmilor, modul de testare și depanare a codului Python și elementele fundamentale ale structurilor de date. Este ca și cum ai lua cursul propriu-zis la MIT! 

Dacă aveți mai puțină (sau chiar deloc) experiență cu Python, noi vă oferim multe tutoriale fundamentale / introductive Python și lecții pentru a începe cu noțiunile de bază ale Python. 

Veți învăța să codați în Python printr-o varietate de lecții oferite de BlackWeb. Scopul acestui curs este să vă ajute să vă rafinați abilitățile, iar la sfârșitul lui, să aveți deja propriile programe scrise. 

Curriculum is empty

User Avatar

BlackWeb.ro
,,Hacking is not a crime - It's an art of awareness!"

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Course Features

  • Duration : 9 week
  • Max Students : 20
  • Enrolled : 5
  • Re-take Course : 10
  • Assessments : Self
Price :
$35.00 $20.00

Rating

Average Rating: 0.00

Star
0%
Star
0%
Star
0%
Star
0%
Star
0%