html site creator

Plătești doar după ce treaba pentru care ne-ai angajat a fost finalizată!

Mobirise

Soft de supraveghere a telefoanelor mobile

 Telefoanele - pe cât sunt de necesare, pe atât pot fi de dăunătoare. În special pentru copiii noștri. 
 Dispunem de softuri ce au ca scop supravegherea activitățiilor tuturor celor care dispun de un smartphone. 
 Veți fi la curent cu activitatea pe care o are pe internet, cu locația în care se află, cu mesajele trimise pe Facebook, Whatsapp, veți putea intercepta apelurile și multe altele.

Mobirise

Angajați necredincioși, care vând din secretele companiei dvs.? 

Un fenomen dăunător pentru marile companii a luat tot mai mult amploare în țara noastră. Angajații care dezvăluie informații confidențiale ale companiei pentru care lucrează pot pune în pericol afacerea dvs.  Bănuiți că în cadrul companiei dvs. există o scurgere de informații? Contactează-ne, iar noi îl vom găsi pe cel care divulgă informații esențiale. 

Mobirise

Spargerea sau recuperarea parolelor rețelelor de socializare 

 Cu toți am fost victimele pierderii parolelor la un moment dat. Se întâmplă tot timpul. Oamenii vor să recapete accesul la conturile lor.
 Dispunem de o mulțime de softuri și nenumărate tehnici ce au ca scop recuperarea conturilor dvs.
 Putem să vă ajutăm. Angajați un hacker care să vă recupereze o parolă Facebook. Mobirise

Identificarea vulnerabilităților

 
Majoritatea site-urilor pe care le vedem pe internet sunt vulnerabile la un atac. Putem găsi aceste vulnerabilități, fie că este un site setat pe o platformă precum Wordpress, Joomla, etc., fie că este un site conceput de la zero.
 Experții noștri pot exploata orice sistem informatic și vă pot oferi soluții de remediere a exploit-ului găsit în cel mai scurt timp.


Mobirise

Cyber bully - Cyber Stalked

 
Ați fost vreodată victima cyber-bulling-ului? Sau a urmăririlor cibernetice? Îi putem identifica pe cei care fac lucurile acestea și putem lua acțiunile pe care le considerați de cuviință, împotriva lor. 
 Este timpul să oprim aceste persoane rău intenționate, care pot afecta oamenii, prin comportamentul lor, total neadecvat. 
Mobirise

Scam-ul întâlnirilor online

 
Ați fost victima unei escrocherii din cauza faptului că tot ceea ce vă doreați era să vă găsiți dragostea? Vă putem ajuta în două moduri:
 1. Verificăm identitatea persoanei înainte de a vă întâlni cu ea și a face următorul pas.
 2. Dacă ați fost deja victima unei astfel de escrocherii și ați dori să aflăm identitatea și locația persoanei pentru a vă adresa în instanță, noi îi putem da de urmă.

Tabel prețuri orientative

Plățile se fac doar prin Bitcoin, după ce acțiunea s-a realizat cu succes, excepție făcând softurile de spionaj pentru telefoanele mobile, pentru care trebuie să plătiți înainte.

Soft supraveghere 
telefoane 
mobile
Depistare
angajați
infideli
Recuperare
conturi
online
Identificare
vulnerabilități
site
Depistare
agresori
cibernetici
Identificare
scammeri

între 200$ și 500$ / lunăîntre 50$ și 250$ / orăîntre 50$ și 150$ / orăîntre 50$ și 200$ / orăîntre 50$ și 100$ / orăîntre 50$ și 200$ / oră

Descarcă aplicația Ricochet și comunică în siguranță, utilizând rețeaua Tor. Id-ul nostru este ricochet:nqbvtegfzddggu5w

Nu aveți încredere în aplicația Ricochet? Anunțați-ne și vă punem la dispoziție propriul server privat, prin care putem discuta.